Sportloven står för dörren

Vissa kanske redan har gjort bort sina sportlov men för många så står sportloven för dörren och många har kanske redan planerat vad man ska göra och var man ska åka för att få uppleva lite vinter. Det finns flera fantastiska skidorter att besöka under sin ledighet.

Södra Sverige har kanske redan börjat uppleva våren men då vårt land är avlångt så finns det stora möjligheter till skidåkning både på längden och utför. Längst i norr så kan det ligga snö uppe på fjällen ända in i maj om det vill sig väl. Så det är bara att åka iväg, snöra på sig skidpjäxorna och ge sig ut för sköna dagar i strålande solsken.

För många så är vårvintern en magisk årstid och man kan förutom att åka skidor bara skotta ned sig i någon snödriva och njuta av vintersolen. Packa med varm choklad och goda mackor så är dagen fulländad. Se till att ladda av den energi som solen ger, det är hälsosamt för oss att kunna ta tillvara på det ljust som kommer.

Lycka till oavsett var ni åker på sportlovet i Sveriges avlånga land. Hoppas väderguden är på er sida och ger er sol och åter sol under er ledighet.