Kanske Baseboll är din sport

Baseboll är en sport som inte spelas speciellt flitigt i Europa utan det är en amerikansk sport och väldigt populär i Nordamerika. Som svensk kan det vara ganska svårt att förstå sig på baseboll och all dess regler men det är absolut inte omöjligt att lära sig.

Souvenirer

Många av oss som håller stenhårt på ett lag gillar även att köpa souvenirer som vi kan ha hemma eller på oss när vi tittar på matcher, speciellt om du går och tittar på en match på arenan. De finns massor av souvenirer att köpa direkt på internet till ett bättre pris än om du går till en affär, ta en titt här på nätet för lite inspiration.

Resor

Om du verkligen är intresserad av baseboll och vill se en match på plats finns det företag som anordnar sportresor där flyg, hotell och matchbiljett ingår. Du kan även ställa egna önskemål för att få en så bra resa som möjligt för just dig och ditt sällskap. Att få uppleva en match på plats med 80 000 skrikande fans är en magisk känsla och något jag starkt kan rekommendera alla ni som gillar baseboll. Är du intresserad av att börja spela baseboll finns det en svensk liga för det.