Hitta träningen som passar dig

Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till träning. Hitta den träningen som passar dig och du kommer att finna större glädje när du tränar. Det ska vara roligt att träna och viss träning kanske passar dig bättre än andra.

Cykel är kanske din grej?

De flesta har nog cyklat som barn och att ta upp detta igen som vuxen är inga större problem. Även om det är många år sedan du cyklat så ska det inte vara några som helst problem. Det du kan börja med är att skaffa en pendlarcykel som du kan använda till och från arbetet. Du ska ju oavsett ta dig till och från arbetet på något sätt. Kan du cykla morgon och kväll så får du utöver dina andra träningsformer bra extra motion på detta sätt.

Kan löpning vara något?

Löpning kanske är något som inte passar alla. Det kanske inte är något som du direkt börjar med även om det är en bra träning. Har du en bra grundkondition så kanske löpning kan vara något som du börjar med. Om du bestämmer dig för att börja med löpning så kan det vara bra att följa ett träningsprogram för nybörjare. Börja med rask gång och varva detta med lätt jogging för att komma igång. Efter 12 veckor av träning så kommer du att känna resultat och göra dig till en bättre löpare.