Fantasy sports – ett roligt tidsfördriv

fantasy sports

Ett roligt tidsfördriv för de som gillar sport av alla dess slag är att spela fantasy sports i olika former. Fantasy sports går enkelt förklarat ut på att välja ut spelare inom olika lagsporter eller idrottare inom andra typer av sporter och att sedan tävla med sin specifika uppsättning mot andra spelare.

Fantasy sports kan antingen spelas helt gratis för enbart ditt höga nöjes skulle, där du exempelvis kan utmana polarna och se vem som besitter den allra bästa förmågan när det kommer till att välja ut en bra trupp. Man nästan sträcka sig så långt som att säga att den som gör bäst ifrån sig faktiskt är den som har bäst kunskap om sporten, ett påstående som på ett skämtsamt sätt kan reta gallfeber på dina medkombatanter.

För den som upptäcker att den gång på gång gör väldigt bra ifrån sig, trots att polarna också har en hyfsat bra koll på läget, kan det vara värt att växla upp till nästa nivå. På den senaste tiden har nämligen möjligheten att spela fantasy sports för pengar dykt upp. Det fungerar i stora drag precis som om du spelar poker eller bettar på någon typ av fotbollsmatch. Du registrerar dig bara på något ställe som erbjuder spel av denna typ för oss svenskar (detta är långt ifrån fallet hos alla aktörer, så det gäller att vara påläst), sätter sedan in en rimlig summa och därefter så är det egentligen bara att sätta igång och spela.

Utbudet på vilka sporter som du kan spela på växer ständigt och om någonting just nu går att spela på i USA men ingen annanstans, så kommer det mest troligt snart att dyka upp även här i Sverige. Det kan man andra ord vara läge att göra en extra koll med jämna mellanrum och se om läget ändrat sig, om den sport som du helst skulle vilja hänge dig åt, inte finns med i dagens spelutbud för fantasy sport.