Champions League ger stora möten för MFF

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/frankrike/zlatan/article21436192.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/frankrike/zlatan/article21436192.ab

För Sverige har för andra året i rad ett lag med i champions league, Malmö FF. Om någon dag så blir det dessutom ett av de största mötena någonsin på hemma arenan då MFF möter Real Madrid. Detta bara en vecka efter att de mötte PSG och med det även vår egna Zlatan Ibrahimovic.

Förra matchen mot PSG slutade inte allt för bra då bortalaget gick hem med 2 mål mot noll. Zlatan hade dock hjälp med att skapa ett ännu större spektakel för Malmöborna då han hade kostat på en storskärm som ställdes ut på stortorget i Malmö så att alla som ville gratis kunde se matchen.

Denna veckan så är det dock Real madrid som gäller och spänningen är stor. När SVT intervjuade lokala Real Madrid fans så kännde man självklart till Malmö, det enda osäkra var uttalet. Videon går att se nedan.

Matchen kommer säkerligen locka storpublik då MFF efter sin förra förlust knappast vill hamna än mer efter i Ligan. För Real Madrid så är detta första gången de får möta en svensk klubb ute på planen i skarpt läge. Deras historik talar utan tvekan för sig själv då de endast ett fåtal gånger har förlorat och ännu färre gånger gått helt mållösa från en match. Allt detta tar i sin tur och tvingar fram frågan, Vem kommer vinna?

Även om man vill tro på de svenska mästarna så skall det bli intressant att höra var experterna säger i frågan och se vilka odds som dyker upp på matchen.

Till MFFs försvar så kan man påpeka att de fortfarande har presterat otroligt bra i Allsvenskan och endast förlorat fyra av de 26 matcher som de spelats. Detta är i klass med förra året då de blev svenska mästare.